کنترل گسترده واحد جداسازی بایواتانول

پایان نامه
چکیده

افزایش بهای سوخت های فسیلی و کاهش این منابع انرژی از یک سو و تشدید اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای از سوی دیگر موجب شده است که استفاده از بایواتانول در سیستم حمل و نقل، به عنوان یک سوخت پاک و تجدید پذیر افزایش یابد. این تحقیق با شبیه سازی حالت پایای کل فرآیند تولید بایواتانول با استفاده از نرم افزار aspen plus آغاز شده است. سپس با توجه به اهمیت زیاد واحد جداسازی در این فرآیند، شبیه سازی حالت پایا و دینامیکی واحد تخلیص بایواتانول با استفاده از سیستم تقطیر آزئوتروپی هتروژن، انجام شده و برای سیستم مورد نظر یک ساختار کنترل گسترده ساده ارائه گردیده است. در ساختار کنترل پیشنهادی، خلوص جریان محصول با استفاده از روش کنترل استنتاجی و استراتژی کنترل siso، در مقدار مطلوب حفظ شده است. نتایج حاصل از شبیه سازی دینامیکی و پاسخ سیستم به اختلالات در دبی و ترکیب خوراک ورودی نشان می دهد که ساختار کنترل بکار گرفته شده عملکرد قابل قبولی دارد. پاسخ همه متغیرها به جز پاسخ غلظت محصول اتانول در مقابل کاهش متغیرهای اختلال ورودی، تقریبا پس از 5 ساعت به حالت پایا برمی گردد. همچنین دبی محصول تقریبا 6 ساعت پس از اعمال آشفتگی به حالت پایا می رسد و نسبت آن به دبی اتانول ورودی همواره بیش از 97/0 است. بنابراین در بدترین شرایط 3 درصد اتانول ورودی اتلاف می شود، که مقدار ناچیزی است. در پایان ساختار کنترل اولیه اصلاح شده و حلقه های کنترل دما با یک کنترلر dmcخطی جانشین شده است، تا بدین ترتیب مساله تداخل میان حلقه ها برطرف گردد. مقایسه نتایج نشان می دهد که ساختار دوم تا حدودی بهتر و سریعتر از ساختار اول عمل می کند، اما این بهبود چندان قابل توجه نیست، که مهمترین دلیل آن را می توان در غیر خطی بودن سیستم جستجو کرد.

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

کنترل گسترده ی معادله ی برگر غیرخطی

در این مقاله، روشی برای کنترل گسترده ی معادله ی برگر غیرخطی پیشنهاد شده است. در این روش، ابتدا معادله ی مشتق جزئی غیرخطی حاکم بر سیستم با استفاده از روش خطی سازی تاکاگی-ساجینو به دو معادله ی مشتق جزئی خطی تبدیل می شود؛ به گونه ای که ترکیب فازی آنها به صورت دقیق معادله ی غیرخطی اصلی را بازیابی می-کند. این فرآیند به منظور پیش گیری از پدیده ی اختلال فرکانسی یا آلیاسینگ صورت می پذیرد. سپس هرکدام از...

متن کامل

مونیتورینگ سیستم های کنترل گسترده (DCS) بر اساس اینترنت

در این مقاله توسعه یک سیستم بر اساس اینترنت که ما را قادر به مونیتورینگ متغیرهای مهم یک فرایند در یک سیستم DCS می کند، ارائه می شود. در این مقاله طراحی های نرم افزاری و سخت افزاری که به کاربران اجازه می دهد تا به متغیرهای فرایند در سیستم DCS به صورت از راه دور و بسیار مؤثر فقط با استفاده از یک Web Browser معمولی دسترسی داشته باشند، تبیین می شود.

متن کامل

مونیتورینگ سیستم های کنترل گسترده (dcs) بر اساس اینترنت

در این مقاله توسعه یک سیستم بر اساس اینترنت که ما را قادر به مونیتورینگ متغیرهای مهم یک فرایند در یک سیستم dcs می کند، ارائه می شود. در این مقاله طراحی های نرم افزاری و سخت افزاری که به کاربران اجازه می دهد تا به متغیرهای فرایند در سیستم dcs به صورت از راه دور و بسیار مؤثر فقط با استفاده از یک web browser معمولی دسترسی داشته باشند، تبیین می شود.

متن کامل

کنترل و شبیه سازی دینامیکی واحد جداسازی بنزن، تولوئن و زایلن (btx) پتروشیمی بوعلی سینا

در این پایان نامه شبیه سازی واحد تقطیر پتروشیمی بوعلی سینا(واحد جداسازی بنزن، تولوئن و زایلنbtx) در حالتهای پایا و دینامیک توسط نرم افزارهای aspen plus و aspen dynamic انجام شده است. نتایج شبیه سازی حالت پایا با داده های پتروشیمی مقایسه گردید و خطای میانگین 0.5 درصد در خلوص محصولات و 2.5 درصد در بار حرارتی را نشان داد. شبیه سازی دینامیکی در دو حالت انجام شد و که فشار بالای برج و دمای برج در حا...

15 صفحه اول

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه فردوسی مشهد - دانشکده مهندسی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023